nieuws

Appartementen GROENZICHT worden net vòòr Bouwverlof KERST 2020 OP!geleverd !!!

Na een kleine vertraging wegens een Bepaald Wereldwijd Verspreid Virus, ons allemaal bekend, zijn wij fier te kunnen melden dat onze Hoofdaannemer, JOBOCONSTRUCT van de Group JOERI uit Ronse, de bouwwerken binnen een paar weken, net vòòr het bouwverlof van Kerstmis 2020, zal opleveren.

De vier appartementen van de eerste en de tweede verdieping zullen dan instapklaar zijn, d.w.z. : mét keuken en badkamer, mét vloer- en wandtegels, mét schilderklare bezetting, mét binnendeuren en andere binnenafwerkingen, mét centrale verwarming, verluchting en alle andere technieken en mét afgewerkt terras.

Het gelijkvloers appartement wordt nog verder afgewerkt tot BIJNA instapklaar : daar heeft de kandidaat-koper die er snel genoeg bij is, nog de kans om zijn eigen keuken, badkamertoestellen & -meubels, vloer- en wandtegels te kiezen.

Voor meer info, de plannen, het verkooplastenboek en de verkoopprijzen : één adres : AD Immo, Abeelstraat 26A te Ronse, telefoonnummer (055) 21.48.08. Kijk ZEKER ook OP! hun website www.immoad.be en OP! de klassieke immo-websites.

Graag tot snel in jouw EIGEN appartement in GROENZICHT aan de Saint-Sauveurstraat 63 !!